Opmaakrichtlijnen promotionele items

Laatst bijgewerkt op

De opmaakrichtlijnen voor promotionele items (zoals pennen, USB’s, …) zijn anders dan de standaard opmaakrichtlijnen. Er kan gebruik gemaakt worden van zeefdruk en tampondruk, maar ook van digitale print. Bestanden moeten afhankelijk van de soort druk in een andere kleurcode opgemaakt worden. Bij een digitale druk moet het bestand opgemaakt worden in CMYK. Bij tampon en zeefdruk  werken we met een bepaald aantal egale kleurtinten, bestanden moeten opgemaakt worden in PMS. Er hoeft geen bleed toegevoegd te worden aan het ontwerp.