• Gratis levering in België
  • Razendsnel & flexibel
  • Eenvoudig bestellen

Wanneer moet ik mijn bestanden uploaden?
Laatst bijgewerkt op

Eens je het bestelproces doorlopen hebt, ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling. In deze e-mail vind je enerzijds een link naar WeTransfer, waarvan alle nodige gegevens ingevuld zijn. Anderzijds vind je ook alle nodige informatie om manueel een WeTransfer-link aan te maken.

Manueel een WeTransfer-link aanmaken is heel eenvoudig. Je gaat naar wetransfer.com en daar vul je als ontvanger files@printsimple.eu in. Als mededeling vul je je ordernummer (dit vind je terug in de bevestigingsmail bv. ON1701234) en eventuele opmerkingen m.b.t. je bestand(en). Tot slot upload je bestanden naar WeTransfer en klik je op de "Transfer"-knop.

Extra hulp nodig?