Ik ben mijn wachtwoord vergeten! Wat nu?

Laatst bijgewerkt op

Je hebt een product gezien dat je graag wil bestellen. Het product zit in je winkelmandje, je wilt bestellen, maar.... Je kan niet inloggen want je bent je wachtwoord vergeten. Wat nu?

Stap 1

Op het inlogscherm klik je op "nieuw wachtwoord aanvragen" (zie figuur 1) of vraag hier je nieuwe wachtwoord aan.

Inlogscherm
Figuur 1: Inlogscherm

Stap 2

Op die pagina geef je het e-mailadres van jouw account in. Klik op "Nieuw wachtwoord aanvragen".

Stap 3

In de e-mail die je dan ontvangt vind je een link. Door op de link in deze e-mail te klikken, kan je een nieuw wachtwoord ingeven. (zie figuur 2)

Nieuw wachtwoord kiezen
Figuur 2: Nieuw wachtwoord kiezen

Stap 4

Vul je nieuwe wachtwoord in en klik op "wijzig je wachtwoord" om te bevestigen. Klaar! Vanaf nu kan je je nieuwe wachtwoord gebruiken.